Over Ons
Bij Quintino’s, roosteren wij onze koffie met één enkele reden; om Uw koffie-moment te verrijken met een speciaal kopje Javakoffie op elk moment van de dag. Wij doen dit door het combineren van onze bijzondere Koffies, innovatie & onze vrienden uit onze regio.

Vrienden
Het opbouwen van relaties is waar PT. Quintino’s Djava voor staat. Om iets in Indonesië te kunnen bereiken is het opbouwen van vertrouwen en persoonlijke relaties met je naaste omgeving van essentieel belang. Bij Quintino’s specialiseren en veel genoegen promoten wij Indonesische speciale koffies met een persoonlijke achtergrond en informatie van de diverse plantages en mensen van wie wij onze verse groene bonen kopen. Wij geloven in deze echte supply chain traceability omdat wij de groene bonen van onze vrienden kopen.

Bijzondere Koffie
Wij roosteren alleen de beste Premium Specialiteit van Arabica die we ter plaatse, vers van de boeren en handelaren kopen, uit de afgelegen hoogland regio’s van de Indonesische Archipel.

Aantoonbaar zijn enkele van s‘ werelds beste Arabicas in onze regio te vinden. De grote lengte en diversiteit van deze Archipel (meer dan 5.000 km van oost naar west) betekent dat koffie uit de verschillende regio’s hun eigen unieke smaak en karakter bevatten.  In feite varieert het oogst seizoen van regio tot regio tot wel 6 maanden. Wij hebben hierdoor een fantastische verscheidenheid in Single Origin Koffies om uit te kiezen. Wij beleven veel plezier in het promoten van de Koffies uit onze regio door persoonlijke achtergrond en informatie van de uiteenlopende plantages en mensen van wie wij de groene bonen kopen beschikbaar te stellen en te delen. Wij geloven in deze werkelijke traceerbaarheid omdat wij de groene bonen van onze vrienden kopen.

Innovatie
Ondanks dat PT. Quintino’s Djava eigenlijk een boetiek coffee rooster is, is ons denken altijd lange termijn gebleven. Wij begonnen bijna 7 jaar geleden met de ontwikkeling van ons “roasted in Djava” concept. Wij hebben deze tijd en onze energie geïnvesteerd om er zeker van te zijn dat onze producten uniek en iets speciaals zijn voor onze klanten in de koffie wereld.

Bijkomende Innovaties:

  • Qbags echte koffie in een werkelijk doelmatige vorm.
  • Leerschool hoe kunnen we het beste de verschillende Arabica koffies van Indonesia roasten.
  • Directe aankopen van de plantages, boeren en handelaren en gaandeweg het opbouwen van een netwerk van vriendschappen, het is zeker niet alleen zakelijk.
  • Het Funderen van onze firma structuur en roasthouse in Java om zo dicht mogelijk bij de oogst tijdens de pluktijd te kunnen zijn.
  • Qfresh, ons gehele koffie versheid verpakking systeem. Wij verwachten dat dit de toekomst zal zijn voor wereldwijde koffie verpakking systemen.
  • In-Season koffie, de enige manier die we kennen om koffie te presenteren met het werkelijke karakter van single origin Arabica koffies. Niet alleen vers geroosterd maar koffie geroosterd van verse groene bonen direct gekocht van de meest recente oogst.
  • Triple Pick Speciality Grade Coffees, onze verbintenis om alleen de best beschikbare kwaliteit bonen te kopen.
keyboard_arrow_up